SOPA DE CABRA

Compra

El 2024 arribarà carregat d'emocions amb el nou projecte musical de Sopa de Cabra, titulat Ànima. Cada cançó d'aquest nou disc serà una col·laboració amb un artista que aportarà la seva pròpia ànima al treball conjunt. Amb el llançament previst coincidint amb el inici de la gira el mateix any, el grup promet un viatge musical profund i evocador. La gira, que es prolongarà fins al març del 2025, oferirà una experiència única en un nombre limitat de concerts, entre els quals es troba el previst al Festival Portalblau, entre ells el previst al Festival Portalblau.

El concert al Fòrum Romà d’Empúries promet ser una experiència inoblidable, ja que serà la primera vegada que el grup gironí actuarà en aquest històric escenari. El públic tindrà l'oportunitat d’escoltar en directe els nous temes dels Sopa, mentre gaudeix d'un entorn únic impregnat d'història i màgia.

Interpretació: Gerard Quintana (veu), Josep Thió (guitarra), Josep Bosch (bateria), Frances Lisicic “Cuco”(baix), Jaume Soler “Peck “(guitarra), Ricard Sohn (teclats) i Valen Nieto (multinstrument)

Nota: El concert serà a de peu dret. L’obertura de portes serà a les 20:30h.

Dia i hora 8 ago 2024 - 22:00
Lloc Fòrum Romà d'Empúries
Ubicació L'Escala

GUILLEM GISBERT

COMPRA

Finalment arriba Balla la masurca!, el debut en solitari de Guillem Gisbert. Manel és una pàgina daurada de la història de la cançó a Catalunya, amb Gisbert com a cantant i principal compositor. L'anunci del descans del quartet barceloní després de la seva aclamada gira "Per la bona gent" va deixar molts en un estat de desemparament fins que els rumors es van confirmar el setembre passat: Gisbert iniciava un nou projecte amb avanços com 'Les dues torres' i 'Waltzing Matilda' primer, i 'Cantiga de Montse', 'Hauries hagut de venir' i 'Un home realitzat' després. Això va dissipar qualsevol dubte: Gisbert no ha aixecat el peu de l'accelerador. Balla la masurca! confirmarà Gisbert, com un dels grans compositors espanyols de la seva generació, amb onze temes d'altíssima qualitat i lletres exquisides. L'artista barceloní coneix amb detall la cançó popular i continua jugant amb ella al seu gust, prenent-la des dels seus més allunyats confins i barrejant-los amb total naturalitat: del pop contemporani més cerebral a un folk narratiu, de la cançó orquestral del segle XX a la música urbana.

Interpretació:  Guillem Gisbert (veu i guitarra), Jordi Casadesús (baix i sintetitzadors), Arnau Grabolosa (guitarra i teclats) i Glòria Maurel (bateria)

Nota: El concert disposarà de cadires a la platea del Fòrum Romà, però no estaran enumerades. L’obertura de portes serà a les 20:30h.

Dia i hora 11 ago 2024 - 22:00
Lloc Fòrum Romà d'Empúries
Ubicació L'Escala