EXPOSICIÓ FOTOGRÀFICA MEDFOTO 2022

GRATUÏT

EXPOSICIÓ FOTOGRÀFICA MEDFOTO 2022 - El mar i les persones

El mar, i en especial el Mediterrani, formen part de l’essència de l’Escala des dels seus orígens. És cultura i història; un medi de treball i d’esbarjo per a l’home i l’hàbitat de milers d’espècies d’animals i vegetals que configuren el seu paisatge tan especial. Valors que han de conviure pel present i per les futures generacions. Aquesta exposició neix de la iniciativa de Fundació Alive i Club Nàutic l’Escala, creadors del MedFoto, el primer Concurs de Fotografia de la Mediterrània i mostra la selecció de les 43 propostes finalistes del concurs. 43 maneres de veure i entendre la relació entre el mar i les persones amb la sostenibilitat com a clau per al seu futur. Visita l’exposició fotogràfica: El mar i les persones i descobreix les 43 imatges finalistes de la segona edició MedFoto, el primer Concurs Internacional de Fotografia del Mediterrani! Un recorregut per les 43 millors imatges que reflecteixen les interpretacions dels seus autors sobre la relació de les persones i el mar.

Exposició del 5 d'agost al 4 de setembre

ACCÉS GRATUÏT 

HORARI: de 9 a 13 h i de 16 a 19 h

Dia i hora 5 ago 2022 - 10:00
Lloc CLUB NÀUTIC L'ESCALA
Ubicació L'Escala

EL POT PETIT

EXHAURIT

El Pot Petit arriba al Portalblau i ho fa amb la gira Vull cantar i Vull ballar. Tota una declaració d’intencions. Un espectacle molt festiu que combinarà la música i els titelles amb els millors temes dels seus discos. El Fòrum de la ciutat romana d’Empúries serà el marc escollit on petits i grans passaran una molt bona estona. Amb més de 15.000 còpies venudes, 600 concerts, milions de visualitzacions al seu canal de YouTube i nombrosos seguidors a les xarxes socials, El Pot Petit és un dels grups de referència dins l’àmbit de la música per a públic familiar. Tots els seus treballs discogràfics han tingut una molt bona acollida i han aconseguit que les seves cançons formin part del dia a dia de moltes famílies.

SINOPSI: En Pau i la Jana es troben sols fora del Pot i sense els seus amics a prop no saben què fer! Cantant i ballant els aniran retrobant. Qui serà el primer en sortir a fer-los bellugar sense parar? El mico? Els pirates Rodamons? El Drac Rac? Sigui qui sigui segur que els farà cantar i ballar com mai!

Els nens i nenes de 0 a 3 anys tenen l'accés gratuït sempre que NO ocupin seient.


Dia i hora 14 ago 2022 - 20:00
Lloc Fòrum Romà d'Empúries-MAC
Ubicació L'Escala

ARA MALIKIAN

EXHAURIT

Ara Malikian és un violinista espanyol d’origen libanès i ascendència armènia. Ben aviat es va reconèixer el seu talent, tot i les circumstàncies que va haver de viure durant la guerra civil libanesa. La gira 15, una de les més grans dels darrers anys, va ser un èxit de públic i crítica amb més de 175.000 espectadors i més de 150 concerts. Després de la seva última gira Petit Garage, transformació de la seva gira anterior Royal Garage en un espectacle de piano i violí, amb què va recórrer el món, torna ara amb The Ara Malikian World Tour. Malikian defineix la seva nova gira com “el resultat de veure créixer el meu fill, del meu creixement al seu costat, son tots aquests sons i melodies que intenten donar forma al que he sentit i m’ha inspirat ell i de la vida a través d’ell. Una trobada amb el nen que no vaig poder ser i hauria somiat ser. És un homenatge a aquests éssers que són tan lliures com un ocell lliure”. L'artista torna al Festival Portalblau, i aquest cop actuarà a l'escenari del Fòrum Romà d'Empúries, amb un nou espectacle després de recórrer el món.

Dia i hora 15 ago 2022 - 22:00
Lloc Fòrum Romà d'Empúries-MAC
Ubicació L'Escala