Portalblau

L'Escala - Empúries

El Festival Portalblau va néixer l'any 2008 a l’Escala i des de llavors ha estat una font inesgotable de propostes i projectes culturals. Amb una oferta que abraça diverses disciplines com la música, la dansa, el teatre, la poesia, el circ, el debat, la reflexió i el pensament, així com projectes de creació pròpia com les jornades de formació i propostes destinades a recolzar el talent emergent del nostre territori.

Actualment, Portalblau s'ha convertit en un festival de referència, per la singularitat i la qualitat de les seves propostes, mantenint l'eix conceptual que el defineix: la promoció dels valors de la cultura mediterrània, una missió que impregna cada aspecte de la seva programació. A més de ser una plataforma per a l'expressió artística, Portalblau es distingeix per la seva capacitat de crear i incorporar activitats que enriqueixen la seva oferta cultural, mentre difon la riquesa patrimonial del seu entorn. Els seus escenaris, amb un valor indiscutible, són autèntiques joies que es troben en punts emblemàtics com el municipi de l'Escala i el conjunt arqueològic d'Empúries, enriquint l'experiència dels espectadors amb la seva història i esplendor.

El Festival Portalblau està organitzat, gestionat i produït per TEMProductions, l'Ajuntament de l'Escala i el Museu d'Arqueologia de Catalunya-Empúries.