Mirades Blaves

CICLE DE CONFERÈNCIES


Portalblau, a més de ser un espai per a l'expressió, la creació i la difusió artística, és també un àmbit pera la reflexió i el diàleg permanent sobre qüestions culturals, socials i mediambientals, amb la finalitat de promoure un futur més inclusiu, sostenible i ric en diversitat; un punt de trobada per a la interacció i l'enriquiment mutu. 

En la seva primera edició, les "Mirades Blaves", amb la col•laboració d'entitats i experts, es reflexionarà sobre qüestions clau des de diverses perspectives, tractant temes d'actualitat i rellevància cultural, fomentant un diàleg enriquidor i una comprensió més profunda del nostre entorn.

Les sessions inclouen conferències sobre la complexitat del conflicte al Pròxim Orient, la importància de preservar el medi ambient i la cultura en la construcció d'un futur equitatiu, i fins i tot una reflexió sobre el futur de la música en la societat digital. A través d'aquestes sessions, es busca no només informar sinó també inspirar un pensament crític i una acció positiva cap a un futur més ric en diversitat i prosperitat. L'activitat culmina amb un diàleg sobre la identitat i la metamorfosi a l'art, explorant com les imatges i les narratives artístiques han influït en la percepció de nosaltres mateixos i dels altres al llarg de la història.