Portal Blau

El Festival Portalblau al llarg de totes les seves edicions ha ofert un ampli ventall de propostes culturals de gran qualitat: música, dansa, teatre, poesia, conferències, jornades de formació, de debat i de reflexió. Una programació que manté l'eix conceptual que caracteritza el Festival: la promoció dels valors de la cultura a la Mediterrània.

"La mediterraneïtat no s'hereta, sinó que s'aconsegueix [...] No la dona només la història o la tradició, la geografia o la pàtria, la memòria, el llegat o la fe: el Mediterrani és un destí "
(Predrag Matvejević)

Sobre el festival

Entrades

Divendres 26 jul 2024 HENRIO
+ Info
21:00 h Jardí del Clos del Pastor 18 € Compra
Dissabte 27 jul 2024 MERITXELL NEDDERMANN
+ Info
21:00 h Jardí Clos del Pastor Exhaurit
Diumenge 28 jul 2024 PAU ALABAJOS
+ Info
21:00 h Jardí Clos del Pastor Exhaurit
Divendres 2 ago 2024 GINESTÀ
+ Info
21:00 h Mar d'en Manassa Exhaurit
Dissabte 3 ago 2024 MISHIMA
+ Info
21:00 h Mar d'en Manassa Exhaurit
Diumenge 4 ago 2024 MAYTE MARTÍN
+ Info
21:00 h Mar d'en Manassa Exhaurit
Dijous 8 ago 2024 SOPA DE CABRA
+ Info
22:00 h Fòrum romà d'Empúries 36 € Compra
Divendres 9 ago 2024 FIGA FLAWAS+MAMA DOUSHA
+ Info
22:00 h Fòrum romà d'Empúries 20 € Compra
Dissabte 10 ago 2024 ANDREA MOTIS
+ Info
22:00 h Fòrum romà d'Empúries 34 € Compra
Diumenge 11 ago 2024 GUILLEM GISBERT
+ Info
22:00 h Fòrum romà d'Empúries 30 € COMPRA
Dilluns 12 ago 2024 MEDFOTO 2024
+ Info
09:00 h Club Nàutic l'Escala Gratuït

faq

FAQ icon
  • En els concerts programats a la Mar d’en Manassa i al Fòrum Romà hi haurà servei de bar i una zona village.  L'obertura de portes a la Mar d'en Manassa serà a les 20.00 h i al Fòrum Romà d'Empúries a les 20.30  Recomanen als assistents dur mètodes de pagament alternatius als que requereixin senyal i connexió a internet.
  • En la resta d'espais no hi haurà servei de bar.
  • No està permesa l'entrada de beguda ni menjar en els recintes.
  • A les activitats programades al MAC-Empúries: pels espectacles programats al Fòrum Romà es podrà aparcar a l’interior del recinte arqueològic. Són places limitades. Un cop exhaurides es podrà deixar el cotxe el pàrquing situat a l’exterior del jaciment i entrar pel centre de recepció. Aquest pàrquing és de pagament.   
  • A les activitats programades a l’Escala serà necessari cercar el pàrquing públic o privat més proper als espais on es realitzen les actuacions. 

La manera com ens movem és determinant per a la qualitat de vida de les persones. Per aquest motiu, moure's de manera sostenible contribueix en la millora de la qualitat de l'aire i la lluita contra la contaminació. Per això, des del Festival Portalblau us demanem que, sempre que sigui possible, els desplaçaments es facin a peu o en sistemes de transport no contaminants. D’aquesta forma s’estarà contribuint a tenir un aire més net i saludable.

L'Escala és una destinació de turisme que ofereix una gran diversitat de propostes a fer per a tota la família i per tots els gustos i necessitats. 

A través del web visitlescala.com o bé visitant l’Oficina de Turisme de l’Escala, es pot trobar informació de gran utilitat, tant d’allotjaments, com del teixit comercial de què disposa. 

Aprofita el Festival Portalblau per passar uns dies a l'Escala.  Hotel Rallye L'Escala és perfecte per descansar, són amants de la natura, la cultura i la gastronomia.