Portal Blau

El Festival Portalblau va néixer l’estiu de 2008 al municipi de l’Escala. Al llarg de totes les seves edicions ha ofert un ampli ventall de propostes culturals de gran qualitat i ha comptat amb la participació d’artistes provinents d’arreu del món. Música, dansa, teatre, i jornades de debat i reflexió han format part de la programació del festival des dels seus inicis.

El Festival Portalblau disposa d'uns escenaris únics de gran riquesa històrica i paisatgística.

La programació cultural que es presenta manté l'eix conceptual que caracteritza el Festival: la promoció dels valors de la cultura a la Mediterrània.

Sobre el festival

Entrades

Divendres 23 jul 2021 Companyia El Paller
+ Info
21:30 h Cementiri Mariner 12 € COMPRAR
Dissabte 24 jul 2021 Mireia Calafell i Björt Rùnars
+ Info
21:00 h Jardí Clos del Pastor 15 € COMPRAR
Divendres 30 jul 2021 Suu
+ Info
21:00 h Mar d'en Manassa 22 € COMPRAR
Dissabte 31 jul 2021 Manu Guix
+ Info
21:00 h Mar d'en Manassa 22 € COMPRAR
Diumenge 1 ago 2021 Judit Neddermann
+ Info
21:00 h Mar d'en Manassa 22 € COMPRAR
Diumenge 8 ago 2021 El Pot Petit
+ Info
20:00 h Fòrum Romà d'Empúries 15 € COMPRAR
Divendres 13 ago 2021 Oques Grasses
+ Info
22:30 h Fòrum Romà d’Empúries 25 € COMPRAR
Dissabte 14 ago 2021 Manel
+ Info
22:30 h Fòrum Romà d'Empúries 32 € COMPRAR

faq

FAQ icon

Depenent de l’espai on es dugui a terme l’activitat el servei de bar i/o restaurant pot variar. A continuació una breu explicació: 

Als concerts programats a la Mar d’en Manassa hi haurà servei de bar.
Als espais del Jardí Clos del Pastor i Cementiri Mariner no hi haurà servei de bar.
Als concerts programats a l’espai del Fòrum Romà hi haurà servei restaurant (com a novetat d’aquest any) i també de bar.

  1. Es pot consultar la carta del restaurant del festival aquí. Per sopar al restaurant és imprescindible reservar taula amb cita prèvia. L’aforament és limitat. 
  2. Per sopar al restaurant és imprescindible reservar taula amb cita prèvia escrivint a [email protected]. L’aforament és limitat.
  3. Als concerts del Fòrum Romà el servei de Bar dispensa begudes i menjar (carta diferent de la del restaurant).

En cap cas estarà permesa l’entrada de beguda i menjar als recintes.

  • A les activitats programades al Fòrum Romà d'Empúries es podrà aparcar a l'interior del recinte del jaciment d'Empúries. Pàrquing gratuït.
  • A les activitats programades a l’Escala serà necessari cercar el pàrquing públic o privat més proper als espais on es realitzen les actuacions. 

La manera com ens movem és determinant per a la qualitat de vida de les persones. Per aquest motiu, moure's de manera sostenible contribueix en la millora de la qualitat de l'aire i la lluita contra la contaminació. Per això, des del Festival Portalblau us demanem que, sempre que sigui possible, els desplaçaments es facin a peu o en sistemes de transport no contaminants. D’aquesta forma s’estarà contribuint a tenir un aire més net i saludable.

L'Escala és una destinació de turisme que ofereix una gran diversitat de propostes a fer per a tota la família i per tots els gustos i necessitats. 

A través del web visitlescala.com o bé visitant l’Oficina de Turisme de l’Escala, es pot trobar informació de gran utilitat, tant d’allotjaments, com del teixit comercial de què disposa.